Vol-Carbon Wielset gegarandeerde kwaliteit
voor de beste prijs

Alle kosten zijn al inbegrepen in de directe verkoopprijs! U hoeft geen extra kosten te betalen voor douane, verzending en betaling.

Het gebruik van hoogwaardige japanse koolstofvezel (T700 en T800) samen met Sapim-spaken zijn voor een maximaal rijdersgewicht tot 110kg mogelijk vanaf 1350 g per wielset.

Prijs Buisbanden Wielset:
from 699 EUR
Draadbanden Wielset:
from 799 EUR

Kwaliteiten en Gebruikersrapporten

Gewicht

Equator wielen zijn licht, ondanks de hoge stabiliteit. Het gereduceerde gewicht van draaiende delen heeft een positief effect op versnelling en vertraging.

Stijfheid

De sterkte en de lage vervorming van koolstof betekent minder verlies bij krachtoverbrenging. Dit maximaliseert de hoeveelheid energie die wordt omgezet naar hogere snelheid.

Design

Moderne profielen bieden een betere aerodynamica. U gaat niet alleen tijd besparen, deze constructie verhoogt ook de stabiliteit en rij-controle, vooral bij hogere snelheden.

Service

We bieden U een complete service vanuit Berlijn. Wij zijn geen aanbieder vanuit een ver land. We gebruiken ook wereldwijd beschikbare componenten als u service in het buitenland nodig heeft.


radsport-rennrad

RennRad tijdschrift “De Equator 50C TLR DISC overtuigd als een schijfrem wielset met een zeer goede prijs-prestatieverhouding... en overtuigd in rij-indruk gedurende meerdere maanden, zowel in klassiek weggebruik als op het terrein van Cyclocross- en Gravel-wielen”

tour-tipp-equator

TOUR tijdschrift Prijsbreker - en toch heel netjes ... Het goedkoopste aanbod in de test maakt Equator, een merk van de Taiwanese fabrikant Gigantex. De wielset 50C TLR kost slechts 719 Euro, Equator belooft service en contact in Berlijn. Een verrassing slaagt, Equator: de goedkoopste wielset is een van de betere en overleeft de test onschadelijk.

axb

Radsport News “De Equator 38 schijfwielen zijn bijzonder stijf aan de voorzijde en zijn stabiel en stabiel. De versnelling is goed; In de voetstap is duidelijk voelbaar hoe stijf de wielen zijn. Zelfs hoge snelheid kan gemakkelijk worden gehandhaafd door het lage gewicht en de goede aerodynamica.”

a

Klaus S. Enthusiastischer Radmechaniker: Optiek - onberispelijk, de kwaliteit maakt een goede indruk ... Velgen de beste wil om niet te slijpen ... Remmen werken met de meegeleverde remblokken, zelfs in de natte, goed ... Na de eerste 1100 kilometer, zelfs met sneeuwbrij, zout en vuil Ik ben zeer tevreden ... Mijn conclusie: ik zou opnieuw kopen - goede ervaring, ik kan aanbevelen.

e

Hannes W. Elite License Driver Ik heb de Equator 50C-set gekocht en wil mijn geïnteresseerden graag feedback geven. De wielset komt zijn belofte na. De Aerofelgen zijn goed in zijwind en remmen betrouwbaar, zelfs in natte omstandigheden. Bij het naderen zijn ze zeer stabiel vanwege de Sapim-spaken. Dit wordt ook ondersteund door het iets hogere gewicht van 1660 gram. Messenspaken zouden nog beter zijn. Ik gebruik ze in de race en in training.

20 jaar ervaring in de productie van carbon wielen

Onze fabrikant Gigantex heeft meer dan 20 jaar ervaring in het produceren van koolstofcomponenten voor bekende merken met meer dan 70 eigen patenten. 7 jaar geleden begonnen we onze eigen merken te verkopen. Er zijn veel dure leveranciers op de markt, dus we wilden een goedkope deal aanbieden voor diegenen die geen compromis willen sluiten over veiligheid en service. En dat is Equator! Betaalbare wielen voor diegenen die de voordelen van koolstof willen ervaren.

Equator 50 mm
  • De velg is gemaakt van hoogwaardige japanse Toray T700 en T800 koolstofvezels. Het weven van de koolstoflagen gebeurt in onze fabriek, wat betekent dat het productieproces volledig onder onze controle is.

  • De hars die op het velghuis wordt gebruikt, is versterkt met nanokoolstofbuizen (NCP). NCP vergroot de stijfheid en de breeksterkte aanzienlijk, waardoor minder hars gebruikt word en de wielen lichter worden.

  • De PowerWay R13 Wielnaven wegen samen slechts 285 g en bieden een volledig afgestemd systeem met afgedichte industriële lagers.

  • De gebruikte Sapim-spaken zijn van hoge kwaliteit en wereldwijd beschikbaar. Externe spaaknippels maken nacentrering mogelijk zonder de band te demonteren.

Equator 50 mm
  • Het basaltremoppervlak, samen met onze epoxyhars verhoogt de mechanische en thermische weerstand, waardoor een hogere verglazingstemperatuur (Tg) wordt bereikt en de effectieve weerstand tegen breuk toeneemt.

  • We gebruiken een "pressure bag molding" -methode bij het bakken van de wielen. Dit betekent dat in elke velg een airbag wordt opgeblazen om deze tegen de buitenvorm te duwen. Dit minimaliseert de hoeveelheid ongewenste hars in het systeem en houdt het gewicht laag. Nadat de uitharding voltooid is, wordt de airbag leeggelaten en verwijderd, waardoor er geen overmatig materiaal achterblijft of zelfs een volledig schuim.

  • De toroidale randvorm (U-vorm) heeft een betere aerodynamica dan de standaard V-vorm of andere profielen. Vergelijkbaar met de platte vleugels van een vliegtuig, zijn ze niet spits, maar rond aan de voorkant.

  • Ten slotte worden de nippelgaten versterkt met extra koolstoflagen om te voorkomen dat ze breken tijdens zwaar trekken of sterke torsie.

Ons korte distributiekanaal - uw voordeel!

Grote merken hebben hun wielen gemaakt door de fabrikant ($) en vervolgens verzonden naar de distributeurs ($$), die worden verkocht door de verkopers ($$$) en vervolgens verzonden naar de fietsenwinkels en e-shops ($$$$) die ze op hun beurt verkopen aan de eindklant. Niet te vergeten de kosten van marketing en sponsoring, waarvoor grote merken ongelofelijke hoeveelheden geld uitgeven. ($$$$$). Al deze kosten worden ten laste van de verkoopprijs gebracht en zullen daarom aan de klant worden geretourneerd.

usual-distribution

We doen het anders. Krijg dezelfde kwaliteit omdat je dure distributiewegen en merknamen bespaart.

equator-direct-distribution

Parameter

Model Systeem Link naar rijpe montage video Meegeleverd, accessoires Afmetingen (hoogte x breedte x mond breedte) Gewicht per set Max. load Toepassing
Equator 30T Tubularbanden, velgremmen Tubularbanden assemblage 8 stuks remblokken, quick release 30 x 25 mm 1390 g 95 kg Onze lichtste wielset voor de bergen
Equator 30C tlr Draad-/vouwbanden, velgremmen, tubeless ready (tlr) TL-/TLR banden assemble, draad-/vouvbanden assemble 8 stuks remblokken, velgen band, quick release 35 x 27 x 19 mm 1590 g 100 kg Moderne brede, maar platte tubeless velg
Equator 50T Tubularbanden, velgremmen Tubularbanden assemblage 8 stuks remblokken, quick release 45 x 25 mm 1430g 100 kg Medium-high Competition wiel set
Equator 50T disc Tubularbanden, shijfrem Tubularbanden assemblage Adapters voor: 12x100, 15x100, 12x142 thru axle, of quick release 45 x 25 mm 1490g 105 kg Medium-high Competition wiel set voor shijrem
Equator 50C tlr disc Draad-/vouwbanden, shijfrem, tubeless ready (tlr) draad-/vouvbanden assemble,
TL-/TLR banden assemble
Velgen band, adapters voor: 12x100, 15x100, 12x142 thru axle, of quick release 45 x 27 x 19 mm 1660 g 110 kg Moderne brede medium tlr velg voor schijfrem
Equator 50C tlr Draad-/vouwbanden, velgremmen, tubeless ready (tlr) TL-/TLR banden assemble, draad-/vouvbanden assemble 8 stuks remblokken, velgen band, quick release 50 x 27 x 19 mm 1660 g 110 kg De testwinnaar in TOUR magazine Apr/19
Equator 80T Tubularbanden, velgremmen Tubularbanden assemblage 8 stuks remblokken, quick release 80 x 25 mm 1620 g 105 kg Onze hoogste velg voor de beste aerodynamica

De gewichtstolerantie is max. 7%

Model Profil ráfku Hmotnost / pár Váhový limit jezdce
Equator 45 (galuska) 25 x 45 mm 1430 g 100 kg
Equator 50 (galuska) 21 x 50 mm 1390 g 95 kg
Equator 80 (galuska) 25 x 80 mm 1620 g 105 kg
Equator 38C disk (plášť-disk) 16 x 24 x 38 mm 1590 g 100 kg
Equator 45C (plášť) 16 x 24 x 45 mm 1610 g 105 kg
Equator 50C (plášť) 19 x 27 x 50 mm 1660 g 110 kg
Gemeenschappelijke parameters:
Finish: Mat zwart
Velg: Vol-carbon velg, japanse Toray T700 en T800 vezels, NCT (Nanocarbon Tube) verbeterde epoxyhars vermindert het gewicht en voorkomt breuken
Remoppervlak: Basalt in combinatie met hitte- en breukbestendige epoxyhars
Productieproces: Airbagvorming
Naven: PowerWay R13 met cassettelichaam voor Shimano / SRAM of Campagnolo
Lager: Industrieel lager (2 voor, 4 achter)
Spaken + nippels: SAPIM Race of CX Ray voor schijfremmodel
Nippelgaten: 20/24 (voor / achter), 24/24 voor schijfremmodel
Maximale Druk: Voor draad- / vouwbanden tot 8 bar, voor tubular banden, volg de suggesties van de fabrikant
In het pakket: Snelspanner, remblokken (8 stuks), velglint (alleen voor draad / vouwbanden)

Bestel nu gratis huis en zonder betaling kosten in de Duitse online shop

"Reservering"-Beveilig uw wielset, zelfs als deze momenteel niet beschikbaar is.
Levering uiterlijk 5 dagen na ontvangst van de betaling, of zelf-incasso in Berlijn.

Betalingsmethoden
Elke betaalmethode is kosteloos bij ons

Alle wielen
zijn handgemaakt

2 jaar garantie
op constructiefouten

In de handel verkrijgbare componenten
voor eenvoudige reparatie

14 dagen recht op terugbetaaling
op ongebruikte goederen

Nog niet besloten?

Als u vragen of opmerkingen heeft, aarzel dan niet om een

chl2

Christian Lademann

Bedrijfseigenaar, ex wereldkampioen baan
Hoofdkantoor::
SPORTSFREUND
Gärtner Str. 10
13055 Berlin